Algemene instellingen

Om de algemene instellingen voor uw omgeving te wijzigen volgt u de volgende stappen:

1. Klik op  en vervolgens algemene instellingen
  2. In dit menu vindt u verschillende mogelijkheden om de algemene instellingen van uw omgeving te personaliseren.

Mogelijkheden:

1. Omgevingsnaam (): hier kunt u de weergavenaam van uw omgeving aanpassen. Deze naam wordt bijvoorbeeld gebruikt als afzender bij e-mails.
  2. Support e-mail (): in dit veld vult u het support e-mail adres in. Alle vragen die door gebruikers worden ingestuurd via de Support-knop komen binnen op dit mail adres.
  3. Taal (): Hier kunt u de weergavetaal van uw omgeving veranderen.

Weergave instellingen

Om de weergave instellingen voor uw omgeving te wijzigen volgt u de volgende stappen:

1. Klik op  en vervolgens weergave instellingen
  2. In dit menu vindt u verschillende mogelijkheden om de weergave instellingen van uw omgeving te personaliseren.

Mogelijkheden:

1. Primaire kleur (): Deze kleur wordt bijvoorbeeld gebruikt in de balk bovenin het dashboard. De kleur kunt u kiezen door een HEX kleurcode in te voeren, of door een kleur te kiezen via het kleurenpalet. Deze verschijnt als u in het veld gaat staan.
  2. Secundaire kleur (): Deze kleur wordt bijvoorbeeld gebruikt in de header van de widgets. De kleur kunt u kiezen door een HEX kleurcode in te voeren, of door een kleur te kiezen via het kleurenpalet. Deze verschijnt als u in het veld gaat staan.
  3. Logo ( ): Hier kunt u uw logo instellen. Dit logo is links bovenin de omgeving zichtbaar en wordt ook als e-mail header gebruikt. Het logo heeft een maximale bestandsgrootte van 500 kb. De voorgestelde bestandsafmetingen zijn 100 x 35 pixels of een veelvoud daarvan.
  4. Achtergrondafbeelding ( ): Hier kunt u uw achtergrondafbeelding instellen. De afbeelding heeft een maximale bestandsgrootte van 2 mb. De voorgestelde bestandsafmetingen zijn 1024 x 768 pixels of een veelvoud daarvan.
  5. Domein (): Het is mogelijk om uw eigen domein voor uw omgeving te gebruiken. Neem contact met ons op voor meer informatie.