Binnen het Single Sign On (SSO) platform van SecureLogin is het mogelijk om NMRBS toe te voegen. Nadat u eenmalig uw inloggegevens heeft ingesteld is, hoeft u nooit meer in te loggen bij NMBRS. Samen met de andere applicaties binnen SecureLogin, heeft u toegang tot één dashboard voor al uw informatiesystemen.

Voor NMBRS zijn twee widgets beschikbaar:

1. Met de reguliere NMBRS widget logt u in met gebruikersnaam en wachtwoord

2. Met de NMBRS API Token widgets logt u in met gebruikersnaam en API Token.

Instructie instellen NMBRS

Voor het domein gedeelte () kunt u de gehele URL kopiëren als u bent ingelogd.

Ook is het mogelijk om het domein gedeelte over te nemen. Dit is het gele gedeelte in het domein: https://sldemo.nmbrs.nl/applications/Common/Login.aspx.

Vervolgens kunt u (of de gebruiker) het gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken.

Instructie instellen NMBRS API Token

Het voordeel van het API token is dat er geen IP restrictie meer is op het inloggen. Daarnaast kunt u het Nmbrs wachtwoord wijzigen, zonder dat dit invloed heeft op de SecureLogin koppeling. Ook heb je het wachtwoord niet meer nodig om een Nmbrs <> SecureLogin koppeling te maken. Op die manier kan je een profiel alvast instellen voor een klant.

• Voor de domein instellingen, volgt u dezelfde stappen als bij de reguliere widget
  • Voor de gebruikersnaam, vult u uw normale gebruikersnaam in
  • Voor de API token volgt u de volgende stappen (dit is alleen mogelijk voor admins binnen Nmbrs)
    • Bekijk hier hoe je een API token aanvraagt voor bestaande gebruikers.
    • Vervolgens deel je de API code met de gebruiker of stel je de code in voor de gebruiker.