Binnen het Single Sign On (SSO) platform van SecureLogin is het mogelijk om NMRBS toe te voegen. Nadat u eenmalig uw inloggegevens heeft ingesteld is, hoeft u nooit meer in te loggen bij NMBRS. Samen met de andere applicaties binnen SecureLogin, heeft u toegang tot één dashboard voor al uw informatiesystemen.

Instructie instellen NMBRS

Voor het domein gedeelte () kunt u de gehele URL kopiëren als u bent ingelogd.

Ook is het mogelijk om het domein gedeelte over te nemen. Dit is het gele gedeelte in het domein: https://sldemo.nmbrs.nl/applications/Common/Login.aspx.