Binnen het Single Sign On (SSO) platform van SecureLogin is het mogelijk om UNIT4 Fiscaal Gemak toe te voegen. Nadat u eenmalig uw inloggegevens heeft ingesteld is, hoeft u nooit meer in te loggen bij UNIT4 Fiscaal Gemak. Samen met de andere applicaties binnen SecureLogin, heeft u toegang tot één dashboard voor al uw informatiesystemen.

Instructie instellen UNIT4 Fiscaal Gemak

Om gebruik te maken van SecureLogin als Single Sign-on naar UNIT4 Fiscaal gemak dient u Chrome of Firefox als browser te gebruiken.

Het is noodzakelijk de SecureLogin Browser Extensie te downloaden voordat u UNIT4 Fiscaal Gemak kunt gebruiken.

1. Bij het eerste gebruik krijgt u een melding om de Browser Extensie te downloaden. Wanneer de Extensie niet in gedownload, ziet u een ! staan in de widget.
  2. Eenmaal geïnstalleerd ziet u dat het logo van SecureLogin is toegevoegd aan uw browser.
  3. Indien u bent gemigreerd Primaccount, SDU of Unit4 Fiscaal dan dient u dit aan te geven bij het instellen van de widget