Met behulp van de Twitter widget kunt u binnen SecureLogin een twitterfeed met de meest recente tweets weergeven.

Voor deze widget gelden naar de standaard set-up opties de volgende instructies:

• De Twitter gebruikersnaam () kan beginnen met @, dit is echter niet verplicht. De gebruikersnaam vindt u door naar uw twitteraccountpagina te gaan, de gebruikersnaam is het gedeelte na twitter.com/.
  • Deze widget kan alleen door een beheerder van de omgeving worden aangepast.
  • Wanneer een gebruiker in een groep zit waarin de widget is geactiveerd, is deze altijd zichtbaar. De gebruiker kan de widget niet verwijderen.