Met behulp van de Web (RSS) feed widget kunt u binnen SecureLogin een lijst met de meest recente berichten weergeven.

Voor deze widget gelden naar de standaard set-up opties de volgende instructies:

• De feed () voegt u toe daar de pagina url met de feed te kopiëren en plakken. Deze pagina dient een XML formaat te hebben.
  • Deze widget kan alleen door een beheerder van de omgeving worden aangepast.
  • Wanneer een gebruiker in een groep zit waarin de widget is geactiveerd, is deze altijd zichtbaar. De gebruiker kan de widget niet verwijderen.