Met behulp van de Video widget kunt u binnen SecureLogin een video weergeven.

Voor deze widget gelden naar de standaard set-up opties de volgende instructies:

• Om een video () toe te voegen kopieert en plakt u de link.
  • Deze widget kan alleen door een beheerder van de omgeving worden aangepast.
  • Wanneer een gebruiker in een groep zit waarin de widget is geactiveerd, is deze altijd zichtbaar. De gebruiker kan de widget niet verwijderen.

Zie hier hoe u een widget kunt (de)activeren en de instellingen kunt aanpassen.

Bekijk ook onze uitlegvideo over het toevoegen van een video