Wat te doen als een gebruiker een nieuwe mobiel heeft of de oude mobiel werkt niet meer.

Als beheerder kunt u een dagpas uitgeven. Deze dagpas is eenmalig geldig en dient binnen 24 uur te worden geopend. Ga hiervoor naar de desbetreffende gebruiker en klik daar op auhtenticatieherstelink. De gebruiker ontvangt een mail met daarin een eenmalige link waarmee kan worden ingelogd door middel van de huidige combinatie gebruikersnaam en wachtwoord.