Om uw gebruikersinstellingen te wijzigen volgt u de volgende stappen:

1. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek:
  2. Kies hier voor gebruikersinstellingen

Onder gebruikersinstellingen ziet u verschillende opties

• Gebruikersnaam (): deze kunt u niet wijzigen. Met deze naam logt u ook in, in de omgeving.
  • Profielfoto: om uw account verder te personaliseren kunt u de standaardprofielfoto () aanpassen.
    1. Klik hiervoor op afbeelding selecteren en selecteer de gewenste foto.
    2. Klik op wijzigingen opslaan om de profielfoto in te stellen.
    3. Als u op een later moment uw profielfoto wilt veranderen, klik op ‘wijzig
    4. Als u op een later moment de standaardprofielfoto weer terug wilt plaatsen klik op ‘verwijder
  • Weergavenaam (): hier kiest u uw weergavenaam, deze bestaat uit een voor- en achternaam. Deze naam wordt ook gebruikt in mailings vanuit de omgeving.
  • E-mailadres (): hier kiest u uw e-mailadres. Op dit adres ontvangt u ook alle mails vanuit de omgeving.
    • Let op: stel dat u uw e-mailadres wijzigt én uw e-mailadres was ook uw gebruikersnaam: dan verandert uw gebruikersnaam niet.
  • Telefoonnummer (): hier vult uw mobiele telefoonnummer in. Deze kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor two-factor login. Zorg dat u hier de internationale notatie gebruikt (bijvoorbeeld + 31 6 12345678)
  • Taal (): hier kiest u uw weergavetaal. Dit kan Nederlands of Engels zijn.