Let op: onderstaand artikel geeft de standaardopties, deze kunnen door uw beheerder worden veranderd.


Om uw gebruikersinstellingen te wijzigen volgt u de volgende stappen:

  1. Klik op uw naam in de rechterbovenhoek:
  2. Kies hier voor beveiligingsinstellingen


Onder beveiligingsinstellingen ziet u verschillende opties:

  • Wachtwoord aanpassen: hier kunt u uw wachtwoord aanpassen
  • Inlogmethode ()hier vindt u drie opties, zie hieronder
  • Sessie levensduur (): hier selecteert u na hoelang u automatisch uitgelogd wilt zijn. Dat kan variëren van 0 tot 10 uur. U wordt automatisch uitgelogd na de de maximale periode van inactiviteit.
  • Maximaal 1 actieve inlogsessie toestaan (): hiermee is het mogelijk om af te dwingen dat je slechts in één browser tegelijk ingelogd kan zijn.


Inlogmogelijkheden binnen SecureLogin

Binnen SecureLogin zijn er drie manier om in te loggen:

  • Alleen wachtwoord: hier logt u in met alleen uw wachtwoord
  • Wachtwoord + authenticator (tijd-gebaseerd OTP (one-time password)): door een extra laag aan het inloggen toe te voegen beveiligt u uw omgeving verder.
    1. Om deze optie in te stellen download u een authenticator-app op uw mobiel.
    2. Met deze app scant u de QR-code en hierna vult u de zes-cijferige validatiecode in ().
    3. Nadat u dit heeft ingelogd ziet u vanaf nu bij het inloggen een tweede scherm nadat u uw wachtwoord heeft ingevuld.
    4. In dit scherm vult u een code in die de autenticator-app die op uw mobiel wordt weergegeven.
    5. Op elk moment kunt u deze functie weer deactiveren door een andere inlogmethode te selecteren in het menu.
  • Wachtwoord + SMS OTP: door een extra laag aan het inloggen toe te voegen beveiligt u uw omgeving verder.
    1. Om deze optie in te stellen vult u uw mobiele nummer in.
    2. Hierna klik u op ‘verstuur OTP via SMS’.
    3. Er wordt een code naar u gestuurd, deze code vult in bij het veld validatiecode ().
    4. Nadat u dit heeft ingelogd ziet u vanaf nu bij het inloggen een tweede scherm nadat u uw wachtwoord heeft ingevuld.
    5. In dit scherm vult u een code in die u per SMS is toegestuurd
    6. Op elk moment kunt u deze functie weer deactiveren door een andere inlogmethode te selecteren in het menu.