Voor uitleg over het lezen van notificaties; zie dit artikel.

Om de notificaties te versturen voor uw omgeving volgt u de volgende stappen:

1. Open het notificatiemenu in de rechterbovenhoek:
  2. Klik op nieuwe notificatie  in de linkerbovenhoek.

Binnen het versturen van notificaties zijn er verschillende mogelijkheden:

1. U kunt selecteren aan wie u een notficatie wilt versturen
    1. Gebruikers: hier kunt u individuele gebruikers een notificatie versturen
    2. Groepen: hier kunt u alle leden van een groep (of meerdere groepen) een notificatie sturen.
    3. Account widgets: hier kunt alle gebruikers die een widget op hun dashboard hebben staan een notificatie sturen.
    4. Account: hier kunt u alle gebruikers binnen de omgeving een notificatie sturen
  2. Onderwerp(): hier vult u in maximaal 100 karakters een onderwerp in voor uw bericht
  3. Bericht(): hier kunt u de inhoud van de notificatie typen.
  4. Geldigheid (): hier kunt u de geldigheid van een bericht invoeren. Een geldigheid van 20 betekent bijvoorbeeld, dat de notificatie 20 dagen na verzending verwijderd wordt.
  5. Stuur e-mail (): hier kunt u selecteren of u de gebruikers een bericht per mail willen ontvangen met de inhoud van notificaties.

Bekijk ook onze uitlegvideo over notificaties