Binnen groepen zijn er verschillende mogelijkheden. In dit artikel worden alle opties doorgenomen.

1. Klik op  en selecteer de juiste groep (het kan zijn dat u eerst op meer moet klikken om de groep te zien).
  2. Klik vervolgens op, u ziet nu de volgende opties.

Mogelijkheden

1. Groep bewerken: via deze optie kunt u de naam van de groep aanpassen.
  2. Beveiligingsinstellingen: via de optie kunt u de beveiligingsinstellingen van de groep aanpassen. Standaard worden de instellingen van de bovenliggende groep toegepast op onderliggende groepen.
  3. Groep verwijderen: meer informatie vindt u in dit artikel.
  4. Subgroep aanmaken: hier kunt u een onderliggende groep aanmaken.
  5. Groepsbeheerder worden: hier kunt u, uzelf beheerder van de groep maken.
  6. Groepsbeheerder aanmaken: hier kunt u een reeds bestaande gebruiker groepsbeheerder maken.
  7. Bestaande gebruiker toevoegen: hier kunt u gebruikers toevoegen aan de groep.
  8. Nieuwe gebruiker aanmaken: hier kunt u een nieuwe gebruiker toevoegen.
  9. Bulk gebruikers aanmaken: hier kunt u meerdere nieuwe gebruikers in een keer aanmaken.
  10. Widget toevoegen: hier kunt widgets beschikbaar maken voor een groep. De gebruiker kan deze widget daarna selecteren uit de lijst met mogelijke gebruikers.