Via het groep weergeven menu kunt u de leden binnen de groep bekijken en de widgets aanpassen.


Voor meer informatie over de opties bij (rechtsboven), zie dit artikel


Leden

  1. Hier ziet u wie er toegang hebben tot de groep
  2. Onder status ziet u of de gebruiker actief is, geblokkeerd of uitgenodigd.
  3. De rol van de gebruiker van de groep geeft de rechten van de gebruiker aan. Als een manager kan een user nieuwe leden toevoegen en meer/minder widgets beschikbaar maken. Als u een nieuwe manager toevoegt kan deze gebruiker ook u kunnen verwijderen als manager.
    1. De rol van een gebruiker kunt u wijzigen door op het pijltje omhoog (manager worden) of pijltje omlaag (gebruiker worden) te klikken
  4. Via kunt u het lidmaatschap van gebruiker ook intrekken. Dit is alleen mogelijk wanneer een gebruiker nog in minimaal één andere groep zit.


Toegangs- en communicatiewidgets

  1. Als eerste ziet u de weergave naam en ondertitel van de applicatie. Deze naam is zichtbaar is op het dashboard van de gebruiker.
  2. Daarnaast ziet u hoe vaak deze widget (binnen de groep) gebruikt wordt.
  3. Via  kunt u de instellingen van widgets aanpassen. Deze zijn alleen aan te passen indien deze niet op een hoger niveau ingevuld zijn. Ook is het hier mogelijk een widget te verwijderen, let op; als u een widget verwijderd is deze nog wel zichtbaar voor gebruikers die deze reeds op hun dashboard hebben staan.


Subgroepen

  1. Via dit submenu krijgt u inzicht in de subgroepen die direct onder deze groep hangen.
  2. Daarnaast ziet u hoeveel leden en widgets er in deze groep zitten.
  3. Via  kunt u wijzigingen in deze groep doorvoeren.