Met behulp van de Banner widget kunt u in SecureLogin een banner (afbeelding/advertentie) zichtbaar maken voor groepen gebruikers.

Voor deze widget gelden naar de standaard set-up opties de volgende instructies:

• Bij de afbeelding () voegt u een bannerafbeelding toe.
  • De link () dient te beginnen met http:// of https://. Eén manier om een link toe te voegen is daar de url te kopiëren uit uw browser en te plakken in het veld.
  • Wanneer een gebruiker op de afbeelding klinkt wordt de ingestelde link geopend.
  • Deze widget kan alleen door een beheerder van de omgeving worden aangepast.
  • Wanneer een gebruiker in een groep zit waarin de banner is geactiveerd is deze altijd zichtbaar. De gebruiker kan de banner niet verwijderen.

In het kader van performance is het wel aan te raden om de afbeelding maximaal 720 pixels breed te maken.