Via het gebruiker weergeven menu kunt u de details van een gebruiker bekijken.

Om dit overzicht te bekijken klikt u op de naam van gebruiker. Binnen het overzicht zijn er drie tabbladen:

Algemeen

1. Weergavenaam (): Hier ziet u de naam van de gebruiker, de gebruiker ziet deze naam zelf in de rechterbovenhoek van zijn dashboard. Dit is ook de aanhef in e-mails.
  2. E-mail (): Hier ziet u het e-mail adres van de gebruiker. In sommige gevallen is dit ook de gebruikersnaam, dit mail adres wordt ook gebruikt in de communicatie met de gebruiker.
  3. Status (): hier ziet u of de gebruiker actief, uitgenodigd of geblokkeerd is.
  4. Telefoonnummer (): Hier ziet u het telefoonnummer van de gebruiker. Dit is geen verplicht veld tenzij de gebruiker inlog via SMS gebruikt.
  5. Aanmaakdatum (): Hier ziet u wanneer de gebruiker is aangemaakt.
  6. Inlogmethode (): Hier ziet de inlogmethode die de gebruiker gebruikt. Meer informatie in dit artikel.
  7. IP instellingen (): Hier ziet u welke IP restricties staan ingesteld voor deze user.
  8. Laatste login (): Hier ziet u de laatste succesvolle login van een gebruiker.

In dit artikel staan de mogelijkheden om gebruikers te bewerken uitgelegd.

Lidmaatschappen

In dit overzicht ziet u de lidmaatschappen van groepen van een gebruiker.

1. Als eerste ziet u de groep(en) waar een gebruiker lid van is
  2. Een gebruiker kan twee rollen hebben, manager en member. Als manager kan een gebruiker binnen de groep nieuwe leden en widgets toevoegen en verwijderen. Een member van een groep kan dit niet veranderen. De lidmaatschapsrol kunt u aanpassen dus door op het pijltje omhoog of omlaag te klikken.
  3. Viakunt u wijzigingen aanbrengen

Toegangs- en communicatiewidgets

In dit overzicht ziet u de widgets die op het dashboard van de gebruiker staan.

1. Als eerste ziet u de naam en ondertitel van de applicatie. Deze naam is zichtbaar is op het dashboard.
  2. Onder groep ziet u via welke groep de gebruiker deze applicatie heeft toegevoegd aan het dashboard.
  3. Bij gebruikersidentificatie ziet u de gebruikersnaam die een gebruiker heeft ingevuld bij een widget.
  4. Viakunt u wijzigingen aanbrengen