Dit artikel beschrijft de generieke mogelijkheden om widgets aan te passen. Per widget kunnen er andere opties zijn, deze zijn hier te vinden.

Binnen widgets zijn er verschillende mogelijkheden. In dit artikel worden alle opties doorgenomen.

1. Klik op  en selecteer de juiste widget (het kan zijn dat u eerst op meer moet klikken om de juiste widget te zien).
  2. Klik vervolgens op, u ziet nu de volgende opties.

Mogelijkheden:

Als er instellingen zijn aangepast op een niveau worden deze automatisch doorgevoerd op lagere niveau. Bijvoorbeeld als u in de omgeving de naam van de widget Twinfield heeft aangepast, kunt u deze niet meer wijzigen in een groep. Hetzelfde geldt voor gebruikersnamen en wachtwoorden.

1. Naam (): Hier kunt u de standaardnaam van de widget aanpassen.
  2. Omschrijving (): Hier kunt u de omschrijving van een widget aanpassen.
  3. Afbeelding (): Hier kunt u de standaardafbeelding van de widget aanpassen. De standaard is als miniatuur zichtbaar. Als een andere afbeelding heeft gekozen kunt u deze op elk moment weer wijzigen of verwijderen. Indien u een afbeelding verwijderd wordt de standaardnaam weer gebruikt.

Optionele mogelijkheden:

Elke widget maakt op een eigen manier verbinding met de applicatie, enkele standaard opties hiervoor staan hieronder beschreven. Voor specifieke uitleg over het koppelen van widgets, zie hier.

1. Omgeving (): Hier kunt u de omgeving van de widget aanpassen.
  2. Gebruikersnaam (): Hier kunt u de gebruikersnaam voor de widget aanpassen.
  3. Wachtwoord (): Hier kunt u het wachtwoord voor de widget aanpassen.

Beschikbaarheid:

Via het tabblad beschikbaarheid kunt u selecteren in welke groepen een widget beschikbaar is. Ook is te zien hoevaak de widget op het dashboard van gebruikers staat.

Bekijk onze uitlegvideo over het aanpassen van widgets