Elke gebruiker binnen SecureLogin heeft een eigen account (). Dit account is gekoppeld aan minimaal één groep en kan vooraf worden gevuld met widgets

Een nieuwe gebruiker aanmaken

Stappen met een * kunt u op een later moment via gebruiker bijwerken aanpassen.

Om een gebruiker () aan te maken volgt u de volgende stappen:

1. Klik op  en vervolgens op de + rechtsbovenin
    1. Als alternatief kunt u ook op  klikken, daarna op meer, vervolgens open daarna op gebruiker toevoegen.
  2. Groepen (): hier selecteert u minimaal één groep waar de gebruiker lid van dient te worden
  3. *Persoonsgegevens (): hier vult u de voor- en achternaam van de gebruiker in
  4. *Email adres (): hier vult u het email adres in
  5. *Mobiel nummer (): hier vult u het mobiele nummer, in de internationale notatie (+31 6 12345678), in. Dit is een verplicht veld als u inloggen met SMS wilt gebruiken.
  6. *Taal (): hier vult u de weergavetaal in.
  7. Gebruikersnaam (): standaard is dit het e-mail adres van de gebruiker. Let op: na het aanmaken van het account kan de gebruikersnaam niet meer aangepast worden.
  8. Inlogmethode (): hier kiest u de inlogmethode die gebruikers kunnen gebruiken. Let op: om deze optie in te vullen dient eerst een groep te zijn geselecteerd. De gebruiker kan op een later moment zelf de geselecteerde opties aanpassen.
  9. *IP whitelisting (): zie hier voor meer informatie. Let op: deze optie is alleen zichtbaar als IP whitelisting is geactiveerd.
  10. Uitnodiging versturen (): zorg dat u hier de uitnodiging nog niet verstuurd
  11. Nadat u het formulier heeft verzonden klikt u bovenin beeld op gebruiker weergeven.

Widgets instellen en uitnodigen

1. Klik op , en vervolgens op widget toevoegen

2. Vervolgens vinkt u de juiste widgets aan. Het is ook mogelijk om alle beschikbare widgets toe te voegen.

3. Deze widgets die nu beschikbaar zijn, verschijnen in de lijst bij het tabblad widgets op dashboard.

4. Vervolgens klikt u op  en hier vult u de juiste gegevens in. Voor meer informatie, zie dit artikel

5. De juiste instellingen voor de widgets staan nu ingesteld

6. Vervolgens klikt u op , en daarna op uitnodigingsmail versturen.

Bekijk ook onze uitlegvideo