Elke gebruiker binnen SecureLogin heeft een eigen account (). Dit account is gekoppeld aan minimaal één groep.

Een nieuwe gebruiker aanmaken

Stappen met een * kunt u op een later moment via gebruiker bijwerken aanpassen.

Om een gebruiker () aan te maken volgt u de volgende stappen:

1. Klik op  en vervolgens op de + rechtsbovenin
    1. Als alternatief kunt u ook op  klikken, daarna op meer, vervolgens open daarna op gebruiker toevoegen.
  2. Groepen (): hier selecteert u minimaal één groep waar de gebruiker lid van dient te worden
  3. Selecteer of de gebruiker een collega of een klantgebruiker is.
  4. *Persoonsgegevens (): hier vult u de voor- en achternaam van de gebruiker in
  5. *Email adres (): hier vult u het email adres in
  6. *Mobiel nummer (): hier vult u het mobiele nummer, in de internationale notatie (+31 6 12345678), in. Dit is een verplicht veld als u inloggen met SMS wilt gebruiken.
  7. *Taal (): hier vult u de weergavetaal in.
  8. Gebruikersnaam (): standaard is dit het e-mail adres van de gebruiker. Let op: na het aanmaken van het account kan de gebruikersnaam niet meer aangepast worden.
  9. Inlogmethode (): hier kiest u de inlogmethode die gebruikers kunnen gebruiken. Let op: om deze optie in te vullen dient eerst een groep te zijn geselecteerd. De gebruiker kan op een later moment zelf de geselecteerde opties aanpassen.
  10. *IP whitelisting (): zie hier voor meer informatie. Let op: deze optie is alleen zichtbaar als IP whitelisting is geactiveerd.
  11. Uitnodiging versturen (): hier kunt u ervoor kiezen om de gebruik direct per e-mail uit te nodigen of om dit op een later moment te doen.

Bekijk ook onze uitlegvideo over het aanmaken van gebruikers