Voor het toevoegen van meerdere custom links als tegel in uw omgeving, zie dit artikel.

Met behulp van de Custom link widget kunt u vanuit SecureLogin een link naar een website toevoegen aan uw dashboard.

Voor deze widget gelden naar de standaard set-up opties de volgende instructies:

• De link () dient te beginnen met http:// of https://. Eén manier om een link toe te voegen is daar de url te kopiëren uit uw browser en te plakken in het veld.