Met behulp van de RDP Web widget kunt u vanuit SecureLogin direct verbinding maken met uw remote desktop.

Voor deze widget gelden naar de standaard set-up opties de volgende instructies:

• Bij het domein () kunt u een IP-adres of een url invoeren. Deze kunt u opvragen bij uw systeembeheerder.
  • Wanneer u de widget heeft geactiveerd, en de gebruiker deze op zijn dashboard heeft toegevoegd dient de gebruiker nog eenmalig zijn gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren. Dit is alleen mogelijk op gebruikersniveau en dus niet groepsbreed.