Met behulp van de Facebook widget kunt u binnen SecureLogin een facebookfeed met de meest recente berichten weergeven.

Voor deze widget gelden naast de standaard set-up opties de volgende instructies:

• De Facebookpagina () voegt u toe daar de pagina url te kopiëren en plakken.
  • Deze widget kan alleen door een beheerder van de omgeving worden aangepast.
  • Wanneer een gebruiker in een groep zit waarin de widget is geactiveerd, is deze altijd zichtbaar. De gebruiker kan de widget niet verwijderen.

Let op! Het kan zijn dat de de data niet direct goed getoond wordt. Dan moet het gedeelte nl-nl worden verwijderd https://nl-nl.facebook.com/XXXY/ zal worden https://facebook.com/fin/XXXY/