Widgets instellen bij een bestaande gebruiker

1. Klik op  en selecteer de juiste gebruiker (het kan zijn dat u eerst op meer moet klikken om de groep te zien).
  2. Klik op , en vervolgens op widget toevoegen

3. Vervolgens vinkt u de juiste widgets aan. Het is ook mogelijk om alle beschikbare widgets toe te voegen.

4. Deze widgets die nu beschikbaar zijn, verschijnen in de lijst bij het tabblad widgets op dashboard.

5. Vervolgens klikt u op  en hier vult u de juiste gegevens in. Voor meer informatie, zie dit artikel

6. De juiste instellingen voor de widget(s) staan nu ingesteld.

Bekijk ook onze uitlegvideo over het toevoegen van widgets