Binnen het Single Sign-on (SSO) platform van SecureLogin is het mogelijk om Comandi toe te voegen. Nadat u eenmalig uw inloggegevens heeft ingesteld is, hoeft u nooit meer in te loggen bij Comandi. Samen met de andere applicaties binnen SecureLogin, heeft u toegang tot één dashboard voor al uw informatiesystemen.

Instructie instellen Comandi

De applicatie token () kunt u opvragen bij uw contactpersoon Comandi.

Het publiek en geheim token kunt u terugvinden in uw account. Zie ook dit artikel van Comandi.