Binnen het Single Sign-on (SSO) platform van SecureLogin is het mogelijk om My Financials Online toe te voegen. Nadat u eenmalig uw inloggegevens heeft ingesteld is, hoeft u nooit meer in te loggen bij My Financials Online. Samen met de andere applicaties binnen SecureLogin, heeft u toegang tot één dashboard voor al uw informatiesystemen.

Instructie instellen My Financials Online

Voor het domein gedeelte () kunt u de gehele inlog-URL kopiëren.

Ook is het mogelijk om de landingspagina te selecteren. Hierdoor komt u nadat u op inloggen klikt direct uit op bijvoorbeeld de invoicing pagina.