Stap 1

U ontvangt van uw kantoor een e-mailuitnodiging om uw account te activeren in SecureLogin. De afzender van deze mail is robot@securelogin.nu.

Stap 2

Vervolgens vragen wij u om een sterk wachtwoord te kiezen die alleen voor u bekend is. Na het succesvol kiezen van een sterk wachtwoord zal er vanuit robot@securelogin.nu een mail worden verstuurd met daarin een masterkey. Deze heeft u nodig indien u uw wachtwoord onverhoopt vergeet in de toekomst.

Voor meer informatie over wachtwoorden en de masterkey, zie dit artikel.

Stap 3

Hierna vragen wij u nog eenmaal om uw wachtwoord in te voeren.

Stap 4

Vervolgens komt u in de applicatie terecht. Hier kunt u op de plus knop () drukken om applicaties toe te voegen aan uw bureaublad. Wanneer u vervolgens op het tandwiel klikt, dient u eenmalig de inloggegevens van de desbetreffende applicatie in te vullen.

Het kan zijn dat er al applicaties beschikbaar zijn gesteld voor u en dan hoeft u alleen nog maar op het startsymbool te klikken om direct in te loggen op de applicatie.

Voor meer informatie over het instellen van widgets, zie dit artikel.

Stap 5

Onder uw persoonlijke profiel kunt u diverse instellingen aanpassen.

Voor meer informatie over gebruikersinstellingen, zie dit artikel.

Voor meer informatie over beveiligingsinstellingen, zie dit artikel.

Stap 6

Vragen kunt u via de support button insturen.

Stap 7

Daarnaast kunt u meldingen over bijvoorbeeld werking of updates van de diverse applicaties ontvangen via notificaties

Voor meer informatie over notificaties, zie dit artikel.