Voor het toevoegen van één custom link als tegel in uw omgeving, zie dit artikel.

Met behulp van de meerdere custom links widget kunt u vanuit SecureLogin verwijzingen naar uw favoriete websites toevoegen aan uw dashboard.

Voor deze widget gelden naar de standaard set-up opties de volgende instructies:

• In de lijst () kunt u voor elke link een naam toevoegen en de link naar de website.
  • Met behulp van de prullenbak kunt u links verwijderen, en een nieuwe link kunt u toevoegen door op toevoegen te klikken.
  • De link dient te beginnen met http:// of https://. Eén manier om een link toe te voegen is daar de url te kopieren uit uw browser en te plakken in het veld.