Er zijn binnen SecureLogin meerdere manieren om een beheerder aan te maken. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt tussen een beheerder van de omgeving en van de groep.

Omgevingsbeheerder

Om een nieuwe beheerder toe te voegen aan de omgeving volg je de volgende stappen:

1. Ga naar groepen () en selecteer hier de hoofdgroep
  2. Ga naar de opties () en selecteer groepsbeheerder aanmaken (om een nieuwe beheerder aan te maken) of bestaande gebruiker toevoegen.

Groepsbeheerder

1. Ga naar groepen () en selecteer hier de gewenste groep
  2. Ga naar de opties () en selecteer groepsbeheerder aanmaken (om een nieuwe beheerder aan te maken) of bestaande gebruiker toevoegen, waarbij toevoegen als beheerder wordt aangevinkt. Ook is er de mogelijkheid om jezelf als beheerder toe te voegen

Daarnaast is er de mogelijkheid om via het gebruikersoverzicht een beheerder toe te voegen. Ga hiervoor naar de gebruiker, en selecteer bij opties lidmaatschap toevoegen om vervolgens de gewenste groep(en) te selecteren.