Het is mogelijk SecureLogin te integreren met Azure AD. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Binnen het Microsoft Azure Portaal (portal.azure.com) in het linkermenu kiezen voor Azure Active Directory

2. Vervolgens kiezen voor App-registraties en dan kiezen voor "Nieuw app registreren"

3. Naam kan bijvoorbeeld "SecureLogin" zijn. Bij Redirect URI graag het volgende invullen:

“https://<kantoornaam>.securelogin.nu/idp/auth”. Klik op “registreer”

4. Wanneer deze is gemaakt is een overzichtje te zien met verschillende informatie. Onder ander de Toepassings-id (of Application ID voor Engelstalig). Zouden jullie deze willen doorsturen.

5. Vervolgens kiezen voor Huisstijl. Vul bij “URL van startpagina” het volgende in: https://<kantoornaam>.securelogin.nu en klik op “opslaan’

6. Vervolgens bij “Certificaten en geheimen” kiezen voor “Nieuw clientgeheim”, kies hier een beschrijving en een geldigheidsperiode. Let op: Bij het opslaan is het betreffende wachtwoord (onder “waarde”) slechts eenmalig te zien en te kopiëren/plakken. Deze zouden wij graag ook via support@securelogin.nu ontvangen of via een eigen gekozen beveiligd kanaal.

App registreren (verouderd)

1. Binnen het Microsoft Azure Portaal (portal.azure.com) in het linkermenu kiezen voor Azure Active Directory

2. Vervolgens kiezen voor App-registraties en dan kiezen voor "Nieuw app registreren"

3. Weergavenaam kan bijvoorbeeld  "SecureLogin" zijn. Type dient "Web-app/-API" te zijn. Aanmeldings-URL dient "https://<kantoornaam>.securelogin.nu" te zijn.

4. Wanneer deze is gemaakt is een overzichtje te zien met verschillende informatie. Onder ander de Toepassings-id (of Application ID voor Engelstalig). Zouden jullie deze willen doorsturen.

5. Vervolgens kiezen voor Instellingen

6. Bij Antwoord-URL's graag 'https://<kantoornaam>.securelogin.nu/idp/auth' toevoegen

7. Vervolgens bij Sleutels nieuw Wachtwoord instellen door een naam en een geldigheidsperiode in te stellen. Let op: Bij het opslaan is het betreffende wachtwoord slechts eenmalig te zien en te kopiëren/plakken. Deze zouden wij graag ook via support@securelogin.nu ontvangen of via een eigen gekozen beveiligd kanaal.

Voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen via support@securelogin.nu.