Bij SecureLogin staan veiligheid, en daarmee het beschermen van persoonsgegevens, hoog in het vaandel. Mocht u bestanden met ons willen delen, bijvoorbeeld ten behoeve van een mass import, bevatten deze veelal persoonsgegevens. Daarom vragen wij deze op een veilige manier, versleuteld, met ons te delen middels onderstaande procedure.

Bestand versturen

1. Ga naar https://send.firefox.com/
  2. Sleep het bestand in het scherm, of klik op het icoon en selecteer het gewenste bestand.
  3. Bepaal hoe vaak en hoe lang het bestand mag worden gedownload
  4. Beveilig de transfer met een wachtwoord
    Let op: Zorg ervoor dat u het wachtwoord onthoudt, deze moet u later delen met de ontvanger.
  5. Klik op ‘send’ om het bestand te delen.
  6. Deel de link met de ontvanger

Het wachtwoord delen

Het wachtwoord wat u zojuist heeft ingesteld om het bestand mee te versleutelen heeft de ontvanger nodig om het bestand te kunnen openen.

Dit wachtwoord kunt u op de volgende manieren met ons delen:

• Per mail. Let op: Dit mag niet hetzelfde mailadres zijn als waarnaar u het bestand heeft gestuurd.
  • Telefonisch
  • Per SMS/WhatsApp

Spreek met uw contactpersoon bij SecureLogin af welke van de bovenstaande manieren u gebruikt.