Om uw profielinstellingen te wijzigen volgt u de volgende stappen:

1. Klik op profiel in de rechterbovenhoek

2. Kies hier voor profielinstellingen

Onder profielinstellingen ziet u verschillende opties:

• Gebruikersnaam: Deze kunt u zelf niet wijzigen. Met deze naam logt u ook in, in de omgeving

• Profielfoto: om uw account verder te personaliseren kunt u de standaardprofielfoto aanpassen
    1. Klik hiervoor op bladeren en selecteer de gewenste foto.
    2. Klik op wijzigingen opslaan om de profielfoto in te stellen.
    3. Als u op een later moment uw profielfoto wilt veranderen, klik op bladeren

• Voornaam & Achternaam: Deze kunt u indien gewenst wijzigen.

• E-mail: Deze kunt u indien gewenst wijzigen. Op dit adres ontvangt u ook alle mails vanuit de omgeving.
    • Let op: stel dat u uw e-mailadres wijzigt én uw e-mailadres was ook uw gebruikersnaam: dan verandert uw gebruikersnaam niet.

• Mobiel nummer: Hier vult uw mobiele telefoonnummer in. Deze kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor two-factor login. Zorg dat u hier de internationale notatie gebruikt (bijvoorbeeld + 31 6 12345678)

• Taal: Hier kiest u uw weergavetaal. Dit kan Nederlands, Engels of Deens zijn.