Stap 1

U ontvangt van uw kantoor een e-mailuitnodiging om uw account te activeren in SecureLogin. De afzender van deze mail is noreply@securelogin.nu.

Stap 2

Vervolgens vragen wij u om een sterk wachtwoord te kiezen die alleen voor u bekend is. Na het succesvol kiezen van een sterk wachtwoord zal er vanuit noreply@securelogin.nu een mail worden verstuurd met daarin een masterkey. Deze heeft u nodig indien u uw wachtwoord onverhoopt vergeet in de toekomst.

Stap 3

Hierna vragen wij u nog eenmaal om uw wachtwoord in te voeren.

Stap 4

Vervolgens komt u in de applicatie terecht. Hier kunt u kiezen voor widget toevoegen om applicaties toe te voegen aan uw bureaublad. Via beheren in het menu dient u eenmalig de inloggegevens van de desbetreffende applicatie in te vullen. Indien de instellingen niet compleet zijn wordt er ook een oranje tandwiel getoond in de widget. Door daarop te klikken gaat u ook naar de instellingen van deze widget

Het kan zijn dat er al applicaties beschikbaar zijn gesteld voor u en dan hoeft u alleen nog maar op de widget te klikken om direct in te loggen op de applicatie.

Stap 5

Onder profiel kunt u diverse instellingen aanpassen.

Stap 6

Voor vragen en hulp artikelen gaat u naar Help. Hier kunt u zoeken in onze artikelen en contact opnemen met de beheerder.

Stap 7

Daarnaast kunt u meldingen over bijvoorbeeld werking of updates van de diverse applicaties ontvangen via Notificaties