Om uw notificaties te bekijken volgt u de volgende stappen:

1. Open notificaties in de rechterbovenhoek. Door naar beneden te scrollen kunt u alle notificaties lezen

2. Als uw een nieuwe notificatie heeft, kunt u deze op twee manieren herkennen:

1. In de knop notificaties staat een rode cirkel met het aantal nieuwe berichten
  2. In het bericht zelf staat een blauwe cirkel. Als u met de muis over het bericht, krijgt het bericht de status gelezen

Een notificatie kan worden verwijderd door op het vuilnisbak symbool te klikken rechtboven in het bericht.