Globale instellingen

Om de globale instellingen voor uw omgeving te wijzigen volgt u de volgende stappen:

1. Ga naar instellingen in het menu en kies voor globaal
  2. In dit menu vindt u verschillende mogelijkheden om de globale instellingen van uw omgeving te personaliseren.

Mogelijkheden:

1. Support e-mailadres: In dit veld vult u het support e-mail adres in. Alle vragen die door gebruikers worden ingestuurd het contactformulier in help komen binnen op dit mail adres

2. Standaard taal: Hier kunt u de weergavetaal van uw omgeving veranderen

U kunt hier tevens onze algemene voorwaarden downloaden

Weergave instellingen

Om de weergave instellingen voor uw omgeving te wijzigen volgt u de volgende stappen:

1. Ga naar instellingen in het menu en kies voor weergave
  2. In dit menu vindt u verschillende mogelijkheden om de weergave instellingen van uw omgeving te personaliseren.

Mogelijkheden:

1. Primaire kleur: Deze kleur wordt bijvoorbeeld gebruikt in het menu aan de linkerkant. De kleur kunt u kiezen door een HEX kleurcode in te voeren, of door een kleur te kiezen via het kleurenpalet.

2. Logo: Hier kunt u uw logo instellen. Dit logo is zichtbaar in de cirkel op het dashboard en wordt ook als e-mail header         gebruikt. Het logo heeft een maximale bestandsgrootte van 2 mb.

3. Achtergrondafbeelding: Hier kunt u uw achtergrondafbeelding instellen. De afbeelding heeft een maximale bestandsgrootte van mb.