Om de communicatie instellingen voor uw omgeving te wijzigen volgt u de volgende stappen:

1. Ga naar instellingen in het menu en kies voor communicatie

2. In dit menu vindt u mogelijkheid om de tekst voor de introductie email voor nieuwe gebruikers aan te passen.

3. Deze tekst kunt u zowel voor Nederlandse als Engelse gebruikers wijzigen.

Indien u de tekst buiten het aanpasbare vak wilt aanpassen, neem contact met ons op.