Als beheerder binnen SecureLogin kunt u een notificatie versturen. Volg onderstaande instructie om een notificatie te versturen:

1. Ga naar notificaties rechtsboven en kies voor nieuwe notificatie

2. Selecteer de soort ontvanger. Er zijn verschillende opties:

1. GebruikersKies de gebruikers naar wie u de notificatie wil versturen

2. Groepen: Kies de groep(en) naar wie u de notificatie wil versturen. Iedereen die lid is van deze groep(en) ontvangt de              notificatie

3. Deze omgeving: Ieder lid van de omgeving ontvangt de notificatie

4. Account widgets: Kies de widget(s). Iedereen die deze widget op zijn/haar dashboard heeft ontvangt de notificatie.

3. Titel: Vul hier de titel van uw bericht in

4. Bericht: Hier kunt u de inhoud van de notificatie typen

5. Verstuur ook via e-mail: Wanneer u deze setting activeert krijgen de ontvanger naast de notificatie binnen SecureLogin ook een mail met de inhoud van de notificatie.