Elke gebruiker binnen SecureLogin heeft een eigen account. Dit account is gekoppeld aan minimaal één groep.

Een nieuwe gebruiker aanmaken

Om een gebruiker aan te maken volgt u de volgende stappen:

1. Ga in met menu naar gebruikers en kies voor nieuwe gebruiker toevoegen

2. Selecteer één of meerdere groepen waar de gebruiker lid van dient te worden

3. Selecteer het type gebruiker

4. Vul de volgende gegevens in:

1. Voornaam (verplicht)

2. Achternaam (optioneel)

3. E-mail (verplicht)

4. Mobiel nummer (optioneel)

5. Kies de weergavetaal

6. Kies de authenticatiemethode.

Let op: om deze optie in te vullen dient eerst een groep te zijn geselecteerd. De gebruiker kan op een later moment zelf de geselecteerde opties aanpassen.

7. IP whitelisting: zie hier voor meer informatie

Let op: deze optie is alleen zichtbaar als IP whitelisting is geactiveerd.

8. Uitnodiging versturen: Hier kunt u ervoor kiezen om de gebruik direct per e-mail uit te nodigen of om dit op een later moment te doen.

Een gebruiker verwijderen

1. Ga in met menu naar gebruikers en kies de gewenste gebruiker

2. Klik bij de persoonlijke informatie op wijzigen

3. Scroll naar beneden en kies verwijderen