In het menu gebruikers kunt u details van gebruikers bekijken. Selecteer een gebruiker uit de lijst om de details in te zien.


Algemeen

1. Weergavenaam: Deze staan dikgedrukt bovenaan de pagina. Dit is ook de aanhef in e-mails. 


2. E-mail: Deze vindt u onder persoonlijke informatie.  In sommige gevallen is dit ook de gebruikersnaam, dit mail adres wordt gebruikt in de communicatie met de gebruiker. 


3. Status: Deze vindt u onder persoonlijke informatie. Hier ziet u of de gebruiker actief, uitgenodigd of geblokkeerd is. 


4. Telefoonnummer: Deze vindt u onder persoonlijke informatie. Dit is geen verplicht veld tenzij de gebruiker inlog via SMS gebruikt. 


5. Aanmaakdatum: Deze vindt u onder persoonlijke informatie. Hier ziet u wanneer de gebruiker is aangemaakt. 


6. Inlogmethode: Deze vindt u onder beveilingingsinformatie


7. Restrictie: Deze vindt u onder beveilingingsinformatie. Hier ziet u welke IP restricties staan ingesteld voor deze user. 


8. Recente activiteiten: Hier ziet u wanneer de gebruiker in- en uitgelogd is geweest en welke widgets er zijn gestart. Deze informatie gaat maximaal 30 dagen terug. Indien u uitgebreide informatie van de laatste 30 wil inzien, kunt u deze downloaden door op het icoon te klikken getoond bij de recente activiteiten. 


Lidmaatschappen


Als u een gebruiker heeft geselecteerd, ziet u aan de rechterkant de groepen. De groepen waarvan de gebruiker lid is, zijn de herkennen aan het blauwe vinkje bij de betreffende groep. 


Toegangswidgets en Tools


De widgets en tools worden getoond onder de groepen. Door op een widget te klikken, kunnen de instellingen door de beheerder worden gewijzigd.