Binnen groepen zijn er verschillende mogelijkheden. In dit artikel worden alle opties doorgenomen.

Om een groep te bekijken of bewerken gaat u naar groepen in het menu en kies de gewenste groep uit de lijst.

Mogelijkheden

1. Groep bewerken: Ga bij groepsinformatie naar wijzigen om de naam en bovenliggende groep te kunnen wijzigen

2. Beveiligingsinstellingen: Standaard worden de instellingen van de bovenliggende groep toegepast op onderliggende groepen. Indien u deze wil wijzigen voor de geselecteerde groep gaat u groepsinformatie naar wijzigen en zet u de setting 'gebruik beveiligingsinstellingen voor bovenliggende groep' uit.

3. Groep verwijderen: Ga bij groepsinformatie naar wijzigen en kies voor verwijderen

4. Leden inzien: Onder de naam van de groep wordt het aantal leden getoond. Klik hierop om de leden te zien

5. Gebruiker toevoegen aan groep: Klik de leden aan en kies voor gebruiker aan groep toevoegen. Er zijn hier twee opties:

1. Nieuwe gebruiker aanmaken: vul het getoonde formulier in om de gebruiker aan te maken in de geselecteerde groep

2. Bestaande gebruiker toevoegen: Kies deze setting en kies gewenste gebruiker(s)

6. Widget toevoegen: Kies bij de widgets voor widget toevoegen. Kies de gewenste widget(s) en voeg ze toe aan de omgeving.