Wanneer u in het menu groepen een groep selecteert uit de lijst, kunt u gegevens van deze groep inzien en wijzigen. 


Groepsinformatie

U kunt hier de naam en beheerders van de groep inzien.

Via de knop wijzigen kunt u:


1. De bovenliggende groep wijzigen

2. De groepsnaam wijzigen

3. De beveiligingsinstellingen indien gewenst instellen voor deze specifieke groep. Deze verschijnen wanneer u de setting gebruik beveiligingsinstellingen van de bovenliggende groep uit zet

4. De groep verwijderen


Leden

Bovenin het scherm wordt de naam van de groep en het aantal leden weergeven. U kunt klikken op het aantal leden om in te zien wie deze leden zijn. Vervolgens kunt u vanuit hier:


1. Leden uit de groep verwijderen door bij de gebruiker de betreffende groep uit te zetten

2. Overige groepen toevoegen door een nieuw vinkje te plaatsen bij de gewenste groep

3. Een gebruiker toevoegen aan deze groep via de knop gebruiker aan groep toevoegen. Hier zijn twee opties:

    1. Een nieuwe gebruiker aanmaken in deze groep

    2. Bestaande gebruiker(s) toevoegen aan deze groep


Subgroepen

Onder de groepsinformatie vindt u de subgroepen indien deze aanwezig zijn. Door op een subgroep te klikken navigeert u naar deze subgroep, en kunt u van deze subgroep informatie inzien en wijzigen op een zelfde wijze als beschreven in dit artikel. 

     


Widgets

Aan de rechterkant vindt u de widgets die zijn toegevoegd voor deze groep. U heeft hier verschillende opties:


1. Via de knop widget toevoegen kunt u een nieuwe widget toevoegen aan deze groep. 

2. Door op een widget te klikken in de lijst kunt u deze instellen op groepsniveau


Let op: Als u een widget instelt op groepsniveau, zijn deze instellingen beschikbaar voor alle leden van de groep. Zij kunnen deze zelf niet wijzigen. Als de widget reeds op account niveau is ingesteld, kunnen de waarden op groepsniveau niet worden aangepast. 


Recente activiteiten

Hier ziet u welke activiteiten zijn uitgevoerd voor deze groep, door welke gebruiker. Deze activiteiten worden tot maximaal 30 dagen geleden getoond.