In de nieuwe SecureLogin inteface is het mogelijk om categorieën aan te maken op het dashboard om meer overzicht te creeëren. Hieronder wordt uitgelegd hoe dit werkt. 


Algemeen

Omdat iedereen een andere manier van werken heeft, is het aanmaken van categorieën ook persoonlijk. Iedere gebruiker kan maximaal 5 categorieën aanmaken. Deze kun je geheel naar eigen wens inrichten. 


Categorie aanmaken

Alle widgets zijn standaard zichtbaar onder ‘alles weergeven’. Om een categorie aan te maken klik je op het plusje:



Type de gewenste naam en druk op enter, of klik elders in het scherm om de categorie aan te maken. Als het maximale aantal van 5 is bereikt, zal de plus verdwijnen. 


Mogelijkheden

Wanneer categorieën hebt aangemaakt en je gaat met de muis op de naam staan, heb je de volgende opties:


Pijl naar links: Verplaats categorie één positie naar links

Ster: Selecteer categorie als favoriet. Bij het opstarten wordt altijd deze categorie geopend. Indien je niks selecteert, wordt alles weergegeven bij het opstarten.

Potlood: Naam van categorie bewerken

Prullenbak: Categorie verwijderen

Pijl naar rechts: Verplaats categorie één positie naar rechts


Widgets verplaatsen naar categorieën

Wanneer je met de muis over de widget gaat, kun je deze selecteren (zoals hierboven benoemd bij het verwijderen van widgets). Wanneer je widgets wilt toekennen aan een categorie, selecteer je er één of meerdere. Zodra er minstens één geselecteerd is, verschijnt er een icoon boven de categorie(ën):



Klik op het icoon om de geselecteerde widgets toe te voegen aan de gewenste categorie.  Wanneer je 1 widget wil toevoegen aan een categorie, dan kun je deze daar ook naartoe slepen.


Je kunt widgets toevoegen aan meerdere categorieën, en het totaaloverzicht blijft altijd zichtbaar onder ‘alles weergeven’


Widgets verwijderen uit categorieën

Wanneer je een widget wil verwijderen uit een categorie, dan ga je naar de betreffende categorie, selecteer je de widget in de linker bovenhoek en kies je voor verwijder uit categorie in de balk die onderin verschijnt. Let op: wanneer je in een categorie bent verwijder je de widget alleen uit de categorie. Ben je in ‘alles weergeven’, dan verwijder je de widget helemaal van het dashboard.