Indien je veel bedrijven tegelijk wil aanmaken, dan kun je dit doen middels een bulk import. Volg onderstaande instructie om een bulk import te doen.

1. Ga naar het beheerdersportaal en kies voor bedrijven in het menu

2. Kies voor Bedrijf toevoegen

3. Zet bovenaan de pagina de volgende setting aan: Meerdere bedrijven toevoegen via CSV upload

4. Op deze pagina kun je een bestand uploaden. Het bestand moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

1. Het is een .csv (comma separated values) bestand. Deze kun je maken in bijvoorbeeld Excel of Notepad. Bij het opslaan

kun je kiezen voor het opslaan als een csv bestand, of type .csv als extensie.

2. In de kolommen staan de volgende waarden in deze volgorde:

1. Bedrijfsnaam (verplicht)

2. Adres (optioneel)

3. Fiscaal nummer (optioneel)

4. btw-nummer (optioneel)

5. intern klant ID (optioneel)

3. De kolommen zijn gescheiden door een puntkomma ;

4. Wanneer het bestand klaar is, upload het bestand en kies voor opslaan