Wanneer je een bedrijf hebt aangemaakt, kun je hier collega's en klantgebruikers aan koppelen. Wanneer er ook een service aan het bedrijf gekoppeld is dan kunnen deze gebruikers het volgende:


Collega's krijgen het menu item bedrijven beschikbaar in het gebruikersportaal waar zij taken kunnen inzien en versturen voor de bedrijven waaraan zij zijn gekoppeld.


Klantgebruikers kunnen taken per mail ontvangen ter informering en goedkeuring. Daarnaast kunnen ze de taken ook inzien en goedkeuren wanneer ze inloggen in SecureLogin. 


Gebruikers koppelen


Je kunt collega's en klanten direct toevoegen aan een bedrijf wanneer het bedrijf manueel aanmaakt. Daarnaast kun je dit ook doen wanneer het bedrijf reeds is aangemaakt. Volg daartoe onderstaande stappen:


1. Ga naar het beheerdersportaal


2. Ga naar bedrijven in het menu


3. Kies het gewenste bedrijf uit de lijst


4. Klik bij verbonden gebruikers op beheer


5. Selecteer de gewenste collega's en klangebruikers. Door erop klikken voeg je ze toe. 


6.  Wanneer alle gewenste gebruikers gekoppeld zijn, kun je terug gaan naar het overzicht of een volgend bedrijf kiezen uit de lijst




Gekoppelde gebruikers ontkoppelen


Wanneer je een gebruiker wilt ontkoppelen volg je onderstaande stappen:


1. Ga naar het beheerdersportaal


2. Ga naar bedrijven in het menu


3. Kies het gewenste bedrijf uit de lijst


4. Klik bij verbonden gebruikers op beheer


5. Klik op het prullenbakje om een verbonden gebruiker te ontkoppelen. Deze gaat dan weer terug naar de lijst van beschikbare gebruikers.