Let op: Het menu item services is niet standaard beschikbaar. Wens je gebruik te maken van Services en Bedrijven, neem dan contact op met support@securelogin.nu

Wanneer je aangiftes vanuit je bronpakket wil ophalen en versturen via SecureLogin, dan is de eerste stap om de service te configureren. Dit doe je door onderstaande stappen te volgen.

1. Ga naar het beheerdersportaal en kies voor services in het menu

2. Kies voor service toevoegen

3. Klik op de tegel met het gewenste bronpakket. Hier staat ook welke aangifte stromen al ondersteund worden.

4. De service verschijnt nu in de lijst en is geopend, klik nu op configureer

5. Volg hier de instructies op de pagina en geef toestemming waar nodig

Let op: de gebruiker die waarmee wordt ingelogd in het bronpakket moet toegang hebben tot alle administraties waar Securelogin toegang toe moet hebben, dit is een Level 1 gebruiker.

We raden aan hiervoor een aparte SecureLogin gebruiker aan te maken in het bronpakket. De koppeling wordt hierdoor nooit met een persoonlijk account ingesteld, wat problemen zou kunnen opleveren in geval van uitdiensttreding.

Twinfield:

Exact:

Fiscaal Gemak:

Let op: Vergeet niet om de API te kopiëren en op te slaan, deze heb je nodig bij de configuratie in SecureLogin.

6. Je keert nu terug naar SecureLogin, hiermee is de configuratie voltooid