Wanneer je een service hebt geconfigureerd, kun je starten met het koppelen van bedrijven, zodat de juiste taken beschikbaar worden voor de juiste bedrijven.

Wanneer je nog geen bedrijven hebt aangemaakt in SecureLogin, kun je ook een import doen vanuit het bronpakket. Dit betekent dat er voor elke entiteit uit het bronpakket een SecureLogin bedrijf wordt aangemaakt, welke ook direct gekoppeld is.

Om een import te doen, volg onderstaande stappen:

1. Ga naar het beheerdersportaal en kies voor services in het menu

2. Selecteer de gewenste service

3. Kies bij gekoppelde bedrijven voor bedrijven koppelen

In het geval je nog geen bedrijven hebt aangemaakt in SecureLogin, is de linkerkolom leeg. De rechterkolom bevat alle entiteiten die we hebben opgehaald uit het bronpakket.

5. Kies voor importeren bij de rechterkolom

6. Klik op de bedrijven die je wil importeren of kies voor importeer alles

7. De bedrijven verschijnen nu gekoppeld in de onderste kolom. Wanneer je alle gewenste bedrijven hebt geïmporteerd, kies voor klaar

De bedrijven die zijn geïmporteerd, vind je nu ook in het menu item bedrijven