Let op: De menu items services en bedrijven zijn niet standaard beschikbaar. Wens je gebruik te maken van Services en Bedrijven, neem dan contact op met support@securelogin.nu

Wanneer het gaat om Services en Bedrijven, zijn er binnen SecureLogin verschillende rollen en rechten te onderscheiden. Hieronder een uitleg over de verschillende rollen en typen gebruikers.

Omgevingsbeheerder

De omgevingsbeheerder kan:

• Services toevoegen/configureren/wijzigen/verwijderen
  • Bedrijven koppelen aan services
  • Bedrijven aanmaken/wijzigen/verwijderen
  • Gebruikers toevoegen aan bedrijven
  • Gebruikers verwijderen uit bedrijven
  • Bedrijfsbeheerders aanmaken

Bedrijfsbeheerder

Dit is een nieuwe rol binnen SecureLogin, die kan worden toegewezen aan een collega door een omgevingsbeheerder. Met deze rol krijgt de collega toegang tot een beperkt aantal menu items in het beheerdersportaal.

Een bedrijfsbeheerder kan:

• Services inzien
  • Bedrijven koppelen aan services
  • Bedrijven aanmaken/wijzigen/verwijderen
  • Gebruikers toevoegen aan bedrijven
  • Gebruikers verwijderen uit bedrijven

Naast deze rollen bestaan er twee typen gebruikers welke we kunnen onderscheiden, namelijk collega's en klantgebruikers

Collega's kunnen door de omgevings- of bedrijfsbeheerder worden toegevoegd aan een bedrijf. Dit betekent dat ze voor deze bedrijven taken kunnen inzien en afhandelen

Klantgebruikers worden ook toevoegd aan bedrijven. Zij ontvangen de taken ter informatie of goedkeuring, afhankelijk van de instellingen.