Wanneer je door een omgeving- of bedrijfsbeheerder bent gekoppeld aan een bedrijf, kun je voor dat bedrijf taken inzien en afhandelen. Hieronder vindt je een uitleg over hoe een taak af te handelen, en de verschillende opties.


Wanneer je gekoppeld bent aan een bedrijf, verschijnt het menu item bedrijven. Hier vind je alle taken per bedrijf waar je aan gekoppeld bent. Het soort taak (bijvoorbeeld btw-aangifte) is afhankelijk van de services die gekoppeld zijn. 


Open taken


Open taken herken je aan de rode cirkel in de lijst met bedrijven. Hierin wordt het aantal open taken weergegeven. Selecteer het betreffende bedrijf om de inhoud te bekijken. 


Een taak verzenden


In de lijst van open taken, kun je de taak selecteren waarmee je aan de slag wil. Onder de lijst met taken, zie je de klantgebruiker(s) die gekoppeld zijn aan het bedrijf. 


Per klantgebruiker kun je zien of deze moet accorderen, geïnformeerd wordt of deze taak niet ontvangt. Je kunt dit indien gewenst wijzigen door de gewenste actie aan te klikken.


Rechts vindt je de samenvatting


Als je klaar bent om de taak te gaan versturen, dan klik je op verstuur in de balk onderin het scherm. 



Na het verzenden


Na het verzenden kunnen er afhankelijk van de instellingen verschillende scenario's van toepassing zijn:


Als de klantgebruikers alleen geïnformeerd dienden te worden, dan verschuifd de taak na het verzenden direct naar voltooid


Indien er om akkoord is gevraagd, gaat de taak naar in afwachting. De status veranderd dan naar verzonden. Waar voor het verzenden de permissies per klantgebruiker werden getoond, zie je nu een overzicht van de gevraagde goedkeuringen en de status hiervan.


Wanneer alle nodige goedkeuringen zijn gegeven, verschuift de taak naar voltooid. 


Wanneer er sprake is van een afkeuring, zie je een uitroepteken in de lijst van bedrijven. Wanneer je betreffende taak selecteert, wordt de melding van de klantgebruiker weergegeven



Een taak heropenen of verversen


Het kan voorkomen dat je door bijvoorbeeld een afkeuring, zaken hebt gewijzigd in het bronpakket. Deze vernieuwde data wil je dan ook terug zien in SecureLogin. Dit kan door een taak te verversen of heropenen. 


Indien je een taak nog niet hebt verstuurd, dan kan je deze verversen door op het ververs symbool te klikken wanneer de gewenste taak geselecteerd is.


Indien je de taak al hebt verzonden, dan kun je in de balk onderin kiezen voor heropenen. De tot dan toe verstuurde berichten worden hiermee ongeldig gemaakt. Daarna kun je de taak met de vernieuwde informatie opnieuw sturen.


Je kunt ook taken heropenen die al in voltooid staan. Ze zullen dan worden terug geplaatst naar open. 


Geschiedenis van een taak inzien


Je kunt per taak inzien wat er allemaal heeft plaatsgevonden vanaf het moment dat de taak is aangemaakt. Erg handig als je een keer iets wil terugzoeken. Dit kan voor alle taken, zowel in open als voltooid.


Om de geschiedenis van een taak in te zien ga je met de muis over de gewenste taak en klik je op het geschiedenis symbool.