Middels de SnelStart Service is het mogelijk om aangiften vanuit Nextens naar SecureLogin te versturen. Deze kun je dan via SecureLogin naar jouw klanten sturen. Volg onderstaande stappen om deze Service te configureren.

Let op: Om deze service te kunnen gebruiken, dien je een accountantslicentie van SnelStart

1. Ga naar het beheerdersportaal en ga naar Services in het menu

2. Kies voor Service toevoegen

3. Klik onder Aangiftes versturen op SnelStart en kies voor installeer

4. Ga bij service-informatie naar Configureer

5. Klik op wijzigen

6. Vul je 6-cijferige SnelStart relatienummer in en klik op configureer

7. Je wordt nu doorverwezen naar een pagina van SnelStart. Hier kies je de administratie die je wil koppelen.

8. Na het koppelen wordt je terug verwezen naar SecureLogin en is de service ingesteld

Na het instellen van de service, stel je je voorkeuren in binnen SecureLogin. Deze voorkeuren staan rechts in het scherm bij het configureren van de Service. Hierin bepaal je onder andere door wie en op welke manier de aangifte wordt ingediend, en welke periode je wil ophalen vanuit SnelStart.

In het geval je de aangifte via SecureLogin wil indienen, dien je dit in SnelStart aan te geven bij de aangifte. Je klikt dan op Indienen en zet daarna een vinkje bij de optie Buiten SnelStart om aangegeven.